Nieuws

Vacature Business Analyst Agrifood
/ Categorieën: Nieuws

Vacature Business Analyst Agrifood

De onderneming

Van Oers United is een internationaal opererende producent en leverancier van jaar rond verse groenten. Het bedrijf is al decennialang actief op de Europese markt en daarbuiten. De intensieve samenwerking met eigen- en collega teeltbedrijven staat bij Van Oers United garant voor de kortst mogelijke en snelste keten, hetgeen resulteert in optimale versheid. Van Oers United heeft onder andere eigen teeltlocaties in Nederland, Marokko, Ethiopië en Senegal.

Centraal binnen onze onderneming staan kundige vakmensen die iedere dag tegemoet komen aan de wensen en eisen van onze klant. Het bieden van optimale beschikbaarheid, excellente kwaliteit en efficiëntie in combinatie met een uitstekend serviceapparaat zorgt ervoor dat Van Oers United iedere dag weer haar afnemers blijft verrassen. Kernwoorden binnen onze organisatie zijn daadkracht, vakmanschap en betrokkenheid.

 

Van Oers United ziet de kracht van getalenteerde medewerkers als cruciaal voor het succes en de groei van onderneming. Door verdere uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 

De Functie

Als Business Analyst op de afdeling Production & Sourcing vertaal je de behoeftes data/KPIs die voor de doelstelling in het primaire proces zijn bepaald naar bruikbare oplossingen. Die doe je door het analyseren, beoordelen en toetsen van de gestelde vraag, het bouwen van de benodigde rapportages en het leveren van managementinformatie. Daarnaast draag je zorg voor het monitoren en analyseren van de voortgang bij de realisatie van de gekozen veranderopgave en strategie en hierbij een voer je een adviserende en signalerende rol uit richting de afdeling(smanager).

Als volwaardig lid van de projectgroep werk je aan de implementatie van het nieuwe ERP-systeem JDEdwards binnen onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie voor de afdeling Productie & Sourcing, inclusief de onderliggende teeltentiteiten.
- Werken conform de scrum / agile methode
- Brug tussen de afdelingen (business / operatie) en de IT-ontwikkelaars/softwarebouwers
- Functionele wensen en eisen in kaart brengen van de key users
- Uitwerken van user stories
- Testen van de software
- Workshops en trainingen ter acceptatie van het systeem

Verder ben je verantwoordelijk voor relevante en betrouwbare rapportages ter ondersteuning van de operationele processen als ook managementinformatie.

 

Functie-eisen

- HBO+-denkniveau bij voorkeur een opleiding o.a. in de richting van bedrijfskunde, informatiesystemen.

- Goede kennis van en ervaring met ERP systemen, Business Intelligence (bij voorkeur Oracle) en uitstekende kennis van Microsoft Office programma’s
- 0 – 3 jaar werkervaring, maar ervaring met projectmatig werken is vereist.
- Bij voorkeur ervaring in softwaresystemen en het uitvoeren van data-analyses.
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse talen in woord en geschrift. Daarbij is Frans pré.

 

Competenties

- Analytisch vermogen
- Samenwerken
- Zelfstandig
- Hands-on
- Betrokken

Wat biedt van Oers United?

- Uitdagende werkomgeving met veel zelfstandigheid.
- Een informele, persoonlijke werksfeer.
- De mogelijkheid echt het verschil te maken.
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Reactie

Bent u geïnteresseerd in deze functie, dan zien we uw motivatiebrief met CV met belangstelling tegemoet. U kunt deze sturen aan Linsie Meijer (lmeijer@vanoersunited.com), onder vermelding van de vacature ‘Business Analist Agrifood’ uiterlijk tot 1-12-2016.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vorige item 3e EU Fresh Info Forum & Round Table
Volgende item 2017 Efita WCCA congres registration
Print
47744

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x
AgriFoodTech 2019 Lees meer

AgriFoodTech 2019

De komende drie decennia liggen forse uitdagingen voor de agrarische sector klaar. Marktgerichter ondernemen, terugdringen van emissies en residu, versterking van de biodiversiteit en een inkomen realiseren op een internationaal krachtenveld.
ALV en genomineerden VIAS Award bekend Lees meer

ALV en genomineerden VIAS Award bekend

Op 12 december 2018 organiseert VIAS weer haar jaarlijkse ALV tijdens het Agrifoodtech event in Den Bosch. Deze keer zal de ALV volgen op twee lezingen die VIAS organiseert in een sessie over Hightech Tuinbouw.
AgriFoodTechPlatform Congres Lees meer

AgriFoodTechPlatform Congres

13 december 2017 | Congres 1931, Brabanthallen ‘s Hertogenbosch | Aanvang 09.45 uur | Einde 17.00 uur 

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet. Kom naar het AgriFoodTech Platform Congres op 13 december.

Data Science for Agricultural Performance Lees meer

Data Science for Agricultural Performance

Deze workshop bespreekt de uitdagingen voor agrarische ingenieurs en beoefenaars, leveranciers van technologie en ICT, regelgevende instanties en wetenschap die verband houden met een meer data-intensieve landbouw. De hoofdspreker is de heer Aaron Ault - boer en data wetenschapper. De sessie wordt gehouden in de vorm van een interactief interview. Tijdens de workshop wordt ook de Agrifood Data Innovation Award gepresenteerd.

AgriFood meets Geo Lees meer

AgriFood meets Geo

Benieuwd naar visies, beleid & innovaties in de Agri & Food sector en het enorme belang van geo-informatie daarbij? Kom 14 september luisteren, leren, ontmoeten en vooral bijdragen aan deze interactieve kennis- en netwerkdag. Het doel van deze dagis te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

RSS
123


Neem contact met ons op

Wij zijn een informatiebron en ontmoetingsplatform voor ICT'ers en ICT-gebruikers in de agrarische sector.
  • *
  • *