Nieuws

3e EU Fresh Info Forum & Round Table
/ Categorieën: Nieuws

3e EU Fresh Info Forum & Round Table

Over iets meer dan 2 weken is het wederom zover: dan is Nederland wederom het centrum van de Europese, Globale, AGF-keten als het gaat om het toepassing van informatiemanagement, standaarden en technologie in de AGF-keten.

Ook dit jaar hebben wij weer een programma wat staat voor DELEN VAN KENNIS en OPBOUWEN VAN HET (INTERNATIONALE) NETWERK voor alle disciplines betrokken bij inzet en gebruik van informatie.
Kom en leer hoe Edeka, Iper La grande, San Lucar, Greenery, Sligro, Harvest House, Zonneheerdt, Euro Pool System en Capespan werken aan de digitalisering van het “vers spel”. Maar ook de kijk van IBM, KPN, Artic Solutions, GS1, Bloomy Pro, Holst, AgriPlace, Quicargo, VU Amsterdam en TU Eindhoven op de technologische ontwikkelingen en kansen voor AGF. Ook spreekt J. vd Berg, auteur van Highly Competitive Warehouse Management, over smart logistics en R. van Hooijdonk, de trendwatcher en visionair over technologietrends.

Een overzicht voor het programma treft u in de bijlage aan. Meer details op de website http://eufreshforum.com/Forum/Program/Forum-Round-tables

Ik hoop ook dit jaar weer u en/of uw collega’s , management en medewerkers te mogen begroeten op de SS Rotterdam.

Inschrijven kan hier: https://freshticketshop.eventlerapp.com/en-us/EU-Fresh-Info-Forum

 

Bekijk hier de folder

Vorige item VIAS ALV
Volgende item Vacature Business Analyst Agrifood
Print
11021

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x
AgriFoodTech 2019 Lees meer

AgriFoodTech 2019

De komende drie decennia liggen forse uitdagingen voor de agrarische sector klaar. Marktgerichter ondernemen, terugdringen van emissies en residu, versterking van de biodiversiteit en een inkomen realiseren op een internationaal krachtenveld.
ALV en genomineerden VIAS Award bekend Lees meer

ALV en genomineerden VIAS Award bekend

Op 12 december 2018 organiseert VIAS weer haar jaarlijkse ALV tijdens het Agrifoodtech event in Den Bosch. Deze keer zal de ALV volgen op twee lezingen die VIAS organiseert in een sessie over Hightech Tuinbouw.
AgriFoodTechPlatform Congres Lees meer

AgriFoodTechPlatform Congres

13 december 2017 | Congres 1931, Brabanthallen ‘s Hertogenbosch | Aanvang 09.45 uur | Einde 17.00 uur 

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet. Kom naar het AgriFoodTech Platform Congres op 13 december.

Data Science for Agricultural Performance Lees meer

Data Science for Agricultural Performance

Deze workshop bespreekt de uitdagingen voor agrarische ingenieurs en beoefenaars, leveranciers van technologie en ICT, regelgevende instanties en wetenschap die verband houden met een meer data-intensieve landbouw. De hoofdspreker is de heer Aaron Ault - boer en data wetenschapper. De sessie wordt gehouden in de vorm van een interactief interview. Tijdens de workshop wordt ook de Agrifood Data Innovation Award gepresenteerd.

AgriFood meets Geo Lees meer

AgriFood meets Geo

Benieuwd naar visies, beleid & innovaties in de Agri & Food sector en het enorme belang van geo-informatie daarbij? Kom 14 september luisteren, leren, ontmoeten en vooral bijdragen aan deze interactieve kennis- en netwerkdag. Het doel van deze dagis te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

RSS
123


Neem contact met ons op

Wij zijn een informatiebron en ontmoetingsplatform voor ICT'ers en ICT-gebruikers in de agrarische sector.
  • *
  • *