Nieuws

Wie nomineer jij voor de VIAS Agrifood Data Innovation Award?
/ Categorieën: Nieuws

Wie nomineer jij voor de VIAS Agrifood Data Innovation Award?

 

 

Beste VIAS-leden,  

 

Met veel genoegen hebben we als VIAS vorig jaar de Agrifood Data Innovation Award uitgereikt aan Anne Bruinsma van FarmHackN.

Uiteraard zal VIAS de award ook dit jaar op het AgriFoodTech event (12/13 december) uitreiken. We doen daarbij graag een beroep op jullie met de vraag om personen, bedrijven of initiatieven te nomineren. De award is gericht op bedrijven, initiatieven of personen die bijdragen aan data driven innovatie, de verbinding tussen ICT en de agrifood sector stimuleren en een positieve maatschappelijke impact hebben. 

Vanuit je eigen netwerk en zicht op onze innovatieve sector ken je ongetwijfeld geschikte kandidaten voor deze award! 

We zien je ideeën daarom graag tegemoet middels een e-mail aan secretaris@vias.nl 

Je zult dit jaar meer horen van VIAS, dus hou de agenda in de gaten! 

Dank voor jullie meedenken. Met vriendelijke groet,
 Het bestuur

Vorige item NVTL Studiedag - dinsdag 6 maart 2018
Volgende item Vooruitgang met toepassing van geodata in landbouw en het voedselsysteem
Print
12631

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x
AgriFoodTech 2019 Lees meer

AgriFoodTech 2019

De komende drie decennia liggen forse uitdagingen voor de agrarische sector klaar. Marktgerichter ondernemen, terugdringen van emissies en residu, versterking van de biodiversiteit en een inkomen realiseren op een internationaal krachtenveld.
ALV en genomineerden VIAS Award bekend Lees meer

ALV en genomineerden VIAS Award bekend

Op 12 december 2018 organiseert VIAS weer haar jaarlijkse ALV tijdens het Agrifoodtech event in Den Bosch. Deze keer zal de ALV volgen op twee lezingen die VIAS organiseert in een sessie over Hightech Tuinbouw.
AgriFoodTechPlatform Congres Lees meer

AgriFoodTechPlatform Congres

13 december 2017 | Congres 1931, Brabanthallen ‘s Hertogenbosch | Aanvang 09.45 uur | Einde 17.00 uur 

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet. Kom naar het AgriFoodTech Platform Congres op 13 december.

Data Science for Agricultural Performance Lees meer

Data Science for Agricultural Performance

Deze workshop bespreekt de uitdagingen voor agrarische ingenieurs en beoefenaars, leveranciers van technologie en ICT, regelgevende instanties en wetenschap die verband houden met een meer data-intensieve landbouw. De hoofdspreker is de heer Aaron Ault - boer en data wetenschapper. De sessie wordt gehouden in de vorm van een interactief interview. Tijdens de workshop wordt ook de Agrifood Data Innovation Award gepresenteerd.

AgriFood meets Geo Lees meer

AgriFood meets Geo

Benieuwd naar visies, beleid & innovaties in de Agri & Food sector en het enorme belang van geo-informatie daarbij? Kom 14 september luisteren, leren, ontmoeten en vooral bijdragen aan deze interactieve kennis- en netwerkdag. Het doel van deze dagis te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

RSS
123


Neem contact met ons op

Wij zijn een informatiebron en ontmoetingsplatform voor ICT'ers en ICT-gebruikers in de agrarische sector.




  • *
  • *