Nieuws

VIAS CollegeTour
/ Categorieën: Nieuws

VIAS CollegeTour

De vereniging voor ICT in landbouw, voedsel en groen (VIAS) organiseert een CollegeTour waarbij het publiek een belangrijke expert interviewt. De eerste CollegeTour wordt op 3 juli 2017 gehouden in Wageningen met Spyros Fountas van de Agricultural University of Athens.

VIAS CollegeTour
3 JULI 2017 16:00-18:00
Wageningen Campus - Impulse
Spyros Fountas

Spyros Fountas is een expert in plantenteelt en landbouwtechniek. Hij is gespecialiseerd in precisielandbouw in open teelten. Hij werkt aan innovatie, toepassing en de adoptie van technolgieën in de landbouw. Zijn projecten en activiteiten in smart farming maken hem een van de meest invloedrijke wetenschappers van Europa. De VIAS CollegeTour is een serie interactieve lezingen over ICT en Agrofood. VIAS is onderdeel van KLV.
 


The Society for ICT in Agriculture, Food and Environment (VIAS) organises CollegeTour sessions where the audience interviews an important expert. The first CollegeTour session will be held on 3 July 2017 in Wageningen with Spyros Fountas from the Agricultural University of Athens. 

VIAS CollegeTour
3 JULY 2017 16:00-18:00
Wageningen Campus – Impulse
Spyros Fountas


Spyros Fountas is an expert in agronomy and agricultural engineering. He has specialised in precision agriculture in field crops. He is studying innovation, application and adoption of technologies in agriculture. His projects and activities in smart farming puts him among the most influencial scholars in Europe. 
VIAS CollegeTour is a series of interactive lectures on ICT and Agrofood. VIAS is part of KLV.

 

Vorige item Save the date: Eurageng 2018 Conference
Volgende item AgriFood meets Geo
Print
1090

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x
AgriFoodTechPlatform Congres Lees meer

AgriFoodTechPlatform Congres

13 december 2017 | Congres 1931, Brabanthallen ‘s Hertogenbosch | Aanvang 09.45 uur | Einde 17.00 uur 

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet. Kom naar het AgriFoodTech Platform Congres op 13 december.

Data Science for Agricultural Performance Lees meer

Data Science for Agricultural Performance

Deze workshop bespreekt de uitdagingen voor agrarische ingenieurs en beoefenaars, leveranciers van technologie en ICT, regelgevende instanties en wetenschap die verband houden met een meer data-intensieve landbouw. De hoofdspreker is de heer Aaron Ault - boer en data wetenschapper. De sessie wordt gehouden in de vorm van een interactief interview. Tijdens de workshop wordt ook de Agrifood Data Innovation Award gepresenteerd.

AgriFood meets Geo Lees meer

AgriFood meets Geo

Benieuwd naar visies, beleid & innovaties in de Agri & Food sector en het enorme belang van geo-informatie daarbij? Kom 14 september luisteren, leren, ontmoeten en vooral bijdragen aan deze interactieve kennis- en netwerkdag. Het doel van deze dagis te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

2017 Efita WCCA congres registration Lees meer

2017 Efita WCCA congres registration

Montpellier, France, organizes this year the EFITA WCCA Congress. EFITA is the European conference dedicated to the future use of ICT in the agri-food sector, bioresource and biomass sector.

Vacature Business Analyst Agrifood Lees meer

Vacature Business Analyst Agrifood

Door verdere uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als Business Analyst op de afdeling Production & Sourcing vertaal je de behoeftes data/KPIs die voor de doelstelling in het primaire proces zijn bepaald naar bruikbare oplossingen.

3e EU Fresh Info Forum & Round Table Lees meer

3e EU Fresh Info Forum & Round Table

Over iets meer dan 2 weken is het wederom zover: dan is Nederland wederom het centrum van de Europese, Globale, AGF-keten als het gaat om het toepassing van informatiemanagement, standaarden en technologie in de AGF-keten.

RSS
12


Neem contact met ons op

Wij zijn een informatiebron en ontmoetingsplatform voor ICT'ers en ICT-gebruikers in de agrarische sector.
  • *
  • *